Suntem o compania care va punem la dispozitie servicii de reparatii infundaturi fara revopsire (Paintless Dent Remove sau Thinichigerie fara Revopsire) la cele mai inalte standard de calitate.

Numarul mare de clienti care au apelat la serviciile de tinichigerie fara revopsire auto oferite de noi ne asigura faptul ca veti fi pe deplin multumit de serviciile noastre de tinichigerie fara revopsire auto.

Suntem poate printre putinii si  singurii profesionisti din Romania ce lucreaza cu scule profesioniste din USA pentru lucrari de tinichigerie fara revopsire auto,oferind o gama larga de lucrari de tinichigerie fara revopsire auto. Apeleaza la expertii nostri pentru a fi sigur ca obtii cea mai buna oferta pentru lucrari de tinichigerie fara revopsire auto.

Cu o experienta de peste 15 de ani in domeniul tinichigeriei auto, suntem adeptii perfectiunii si a finisajului imaculat.Va oferim tinichigerie fara revopsire, paintless dent removal,repair, PDR, reparatii grindina sau tinichigerie nondistructiva in general servicii de  reparatie a elementelor de caroserie ce au suferit mici infundaturi pe suprafetele de tabla, fara ca vopseaua sa fie afectata.

image_05
image_07
image_02

DO YOU LIKE WHAT YOU SEEPURCHASE TEMPLATE